Siguria - Klaron Security

Siguria

Me partner teknologjinë e lartë të sistemeve të monitorimit të kamerave dhe në bashkëpunimet me rojet fizike, ne sigurojmë pronën, banesën dhe biznesin tuaj 24/7.

Salla Operative Klaron Security

Salla Operative

Salla operative e Klaron Security është në monitorim 24 orë Non-Stop të pronës tuaj për të garantuar sigurinë maksimale. Teknologjia e fundit e implementuar na lejon sinjalizin në kohe reale për nderhyrje sa më të shpejtë.

Certifikime Teknike Klaron Security

UNI-ENI – ISO 9001 : 2008

Klaron Security disponon një staf të kualifikuar dhe është e çertifikuar me UNI:ENI – ISO 9001 : 2008 për disponibilitetin teknik.

 

 

Disa nga klientët tanë