Rreth Nesh

Rreth Nesh

Klaron Security

Shoqëria e ruajtjes dhe sigurisë fizike “Klaron Security” është krijuar në vitin 2001 dhe tashmë me një experiencë shumë vjecare, duke ofruar shërbimin më cilësorë dhe më konkurues në tregun e shoqërive të ruajtjes dhe sigurisë fizike. Të gjithë punonjësit e kësajt kompanie janë vec të tjerash të siguruar dhe me një përgjegjësi profesionale për të ruajtur destabilitetin dhe për të garantuar jetën dhe objektin tuaj.

Disponibiliteti  teknik i çertifikuar nga   UNI-ENI –  ISO 9001 : 2008

 

Salla Operative 
Salla jonë operative disponon aparaturat të sistemeve të monitorimit të teknologjisë së lartë në transmetimin e informacionit në kohë rekord dhe dhënien e alarmit në raste emergjencash.

42 Automjete
42 automjete në dispozicion të plotë për ju 24 orë në 24 , për cdo lloj situate shërbimi si dhe 10 motorra në gadishmeri të plotë.

Grup i gatshëm
Grup i gatshëm me shërbim 24 orë, i paisur me mjete dhe armatim bashkëkohor duke ofruar në cdo moment nivel të lartë profesional.

 

 

SIGURI VIP

Kompania jonë ofron garantimin e plotë të jëtës suaj, fëmijëve tuaj, prindërve tuaj, etj… si dhe sigurim të plotë për personat V.I.P dhe të të gjithave objekteve, me një shërbim rigoroz dhe eficent 24 orë në 24.
Na kontaktoni për më shumë informacion.

 

Ofertë Speciale

Shoqëria Klaron Security , promovon vazhdimisht novacione të reja në fushën e sigurisë me anë të teknologjisë së avancuar të sistemeve të alarmit, sistemeve të kamerave si dhe sistemeve kundra zjarrit.
Kjo teknologji vjen në shërbimin tuaj me një ofertë prej 35 € / muaj.
Shoqëira jonw vë në dispozicion të gjitha paisjet e nevojshme për instalimin dhe montimin e sistemeve nëpërmjet një grupi të specializuar dhe të kualifikuar teknikësh, si dhe monitorim 24 orë në 24 me anë të Sallës Operative dhe Grupit të Gatshëm, të cilët menjëherë pas marrjes së sinjalit, paraqiten në objekt brënda një kohe shumë të shkurtër duke i dhënë zgjidhje të gjitha situatave